Холдинг БДЖ ЕАД връчи приза Почетен клиент на БДЖ за 2014 г.


 e107    22 дек 2014
 Нищо    

Холдинг Български държавни железници ЕАД връчи за десета поредна година приза Почетен клиент на БДЖ.

2s1oo0n

Холдинг Български държавни железници ЕАД връчи за десета поредна година приза Почетен клиент на БДЖ. Призът е свързан с бонусната програма на железопътния превозвач, която дава възможност на клиентите да събират бонусни точки в зависимост от вида и броя на закупените от тях абонаментни карти за пътуване с влак. Според регламента, почетен клиент на Холдинг БДЖ ЕАД става пътникът, събрал най-голям брой бонусни точки през годината. Наградата, която традиционно се връчва на носителя на приза, е карта за безплатно пътуване за една година по цялата железопътна мрежа в страната.

Кампанията по номиниране на Почетен клиент на БДЖ за 2014 г. стартира на 13-и януари и приключи на 10-и декември. По време на кампанията най-много бонусни точки събраха г-жа Антоанета Горанова от с. Подем (24 т.) и г-жа Мая Паскова от с. Ясен (24 т.). През настоящата година г-жа Горанова и г-жа Паскова са закупили по дванадесет абонаментни карти по редовна тарифа за пътуване по маршрутите Плевен Подем (с дължина 21 км) и Плевен Ясен (с дължина 7 км). Поради факта, че двете дами са събрали еднакъв брой бонусни точки, Съветът на директорите на Холдинг БДЖ ЕАД удостои и Антоанета Горанова и Мая Паскова с приза Почетен клиент на БДЖ за 2014 г. Г-жа Горанова и г-жа Паскова се награждават с карти за безплатно пътуване през цялата 2015 г. в първа класа на всички влакове, пътуващи в страната.

На второ място се класира г-жа Пенка Йовчева от гр. Хисар, която през 2014 г. е закупила четири абонаментни карти по редовна тарифа за пътуване по маршрут Пловдив Хисар (50 км). Пенка Йовчева беше наградена с карта за безплатно пътуване за срок от шест месеца в първа класа на всички влакове, пътуващи в страната.

Класиралите се на трето, четвърто и пето място получават тримесечни карти за безплатно пътуване в цялата страна.

Бонусната програма на Холдинг Български държавни железници ЕАД ще продължи и през следващата година. Новата кампания по номиниране на Почетен клиент на БДЖ за 2015 г. ще стартира от 12-и януари.

***

Призът Почетен клиент на БДЖ беше учреден в края на 2005 г. с Решение на Съвета на директорите на железопътния превозвач.

Право на участие в бонусната програма на Холдинг Български държавни железници ЕАД имат всички клиенти, закупили едномесечна или тримесечна абонаментна карта по редовна тарифа или по намалена тарифа (срещу представяне на железопътна карта Класик, Младеж или RailPlus O). Включването в програмата става със закупуването на първата абонаментна карта и с попълването на формуляр за участие Клиентска карта.

Всяка абонаментна карта, закупена от пътник през годината, се регистрира в неговата Клиентска карта и му носи определен брой бонусни точки. Едномесечната абонаментна карта, закупена по редовна тарифа носи 2 бонусни точки, а абонаментната карта за три месеца при същите условия носи 8 точки. Абонамeнтна карта за един месец, закупена с намаление при представяне на железопътна карта Класик, Младеж или RailPlus О, носи 1 бонусна точка, а тримесечната карта с отстъпка носи 5 точки.

Според регламента, в бонусната програма нямат право да участват клиенти със служебни абонаментни карти, петдневни абонаментни, абонаментни карти за вътрешноградска зона, както и абонаментни карти, закупени с намаление срещу представяне на железопътна карта Дете, Учащ, Възрастен и Трудноподвижно лице. В инициативата не участват и клиенти, които са върнали своите абонаментни карти.

[Източник: Холдинг БДЖ]Новина от Железниците Днес
http://railwaystoday.eu/news.php?extend.930